Kezdőlap » Adategyeztetési céllal keresi meg ügyfeleit az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 

Adategyeztetési céllal keresi meg ügyfeleit az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 2024 első fél évében telefonon, online és személyesen is megkeresi ügyfeleit adategyeztetés céljából a gördülékeny ügyintézés érdekében – tájékoztatta az állami tulajdonú energetikai cég az MTI-t hétfőn.

A közlemény szerint az egyeztetés az ügyfél hivatalos okmányaiban szereplő egyes személyes adataira és elérhetőségeire (név, lakcím, születési hely és idő, anyja neve, telefonszám, e-mail-cím), továbbá az energiaszolgáltatással kapcsolatos egyéb szerződéses adatokra vonatkozik. Az ellenőrzéshez személyi igazolványra és lakcímkártyára, valamint villany- és/vagy gázszámlára van szükség. 
   

Az MVM Next által indított e-mailes adategyeztetéskor az e-mail minden esetben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-től érkezik a noreply@mvmnext.hucímről – hívták fel a figyelmet.
    

Közölték: Budapesten és Pest vármegyében személyesen, az MVM Next szerződött partnere, az EX-ID Zrt. munkatársai segítségével is történhet az adategyeztetés. Az MVM Next oldalán elérhető online felületen az ügyfelek maguk is  megerősíthetik személyes adataikat. További információk az mvmnext.hu/adategyeztetes weboldalon találhatók.

2024. március 18.

(MTI)

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget