Kezdőlap » Dr. Pap Sándor vezércikke

Dr. Pap Sándor vezércikke

play-sharp-fill

Az Otthonunk Kőbánya újság legújabb számából közöljük dr. Pap Sándor választókerületi elnök vezércikkét.Amiért érdemes küzdeni


Felnőtt korunkra mindannyian megválasztjuk a magunk értékeit, amelyek fontosak számunkra és amelyekre az életünket építjük. A következő néhány hét több alkalmat is hoz, amikor a többségünknek fontos értékekről megemlékezhetünk.


Március 15-én megünnepeljük az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseit, akik két elválaszthatatlanul összetartozó, alapvető értékünkért néztek farkasszemet a halállal. Ezt a két értéket énekli meg oly szépen a Kossuth Lajosról szóló nóta: “éljen a magyar szabadság, éljen a haza!” 
A szabadság, hogy a magyarok sorsáról ők maguk döntsenek Budapesten, és ne az osztrák császár Bécsben. Hogy megvédhessék a határaikat, és a saját életüket a saját értékrendjük szerint rendezzék be, ne külföldi érdekek szerint.
És a haza, ahol az otthonunk van, ahol a családunk és szeretteink vannak, ahol a gyermekeinket felnevelhetjük. Ahol a saját nyelvünkön, a saját, megszokott életünket élhetjük, ahol rend és biztonság vár.
Azokra a hősökre emlékezünk március 15-én, akik meghaltak, hogy legyen hazánk, és szabadon élhessünk benne.


Közeleg a nőnap is, amely alkalmából a hölgyeket köszöntjük. Ünnepeljük az ezerarcú nőt a maga egészében, gondoskodó gyengédségével és elszánt erejével, nyugodt bölcsességével és szilaj tüzével. Akik mellett mi, férfiak megnyugszunk egy pillanat alatt, és akik miatt nyugtalanul forgolódunk éjszakákon keresztül. Ünnepeljük őket társként, anyaként, nagymamaként, és ünnepeljük őket mint szerelmünket, akiért érdemes férfinak lenni. Isten éltesse Önöket, kedves Hölgyek!


Közeleg a gyermekvédelmi népszavazás is, amely a számomra legfontosabb értéket helyezi a középpontba: a gyermekeket. A magyar jogszabályok még kiemelten védik a kicsik fizikai, szellemi, lelki és erkölcsi épségét, de ez a védelem veszélyben van. Sokan csak legyintenek erre, mondván: „senki nem akar rosszat, rémeket látsz”. Eközben Skóciában az új jogszabályok szerint a gyerekek 4 éves kortól nemet válthatnak – szülői engedély nélkül. A veszély valós, és itt van a küszöbön – akkor is, ha nem vesszük észre. A gyerek a legnagyobb érték, és ezt most készülnek tönkretenni. Holnap már késő lesz megvédeni őket!


Végül, de nem utolsó sorban, április 3-án mindezen értékek kerülnek mérlegre az országgyűlési választáson. Ha ott nem küzdünk meg az igazunkért, a szabadságunkat eladják az Európai Unió érdekeiért, a pénzek a magyar emberek helyett a külföldi milliárdosok zsebébe vándorolnak, a haza pedig megszűnik békésnek és biztonságosnak lenni. Ha nem leszünk ott mind egy szálig, a nő eltűnik a tucatnyi genderben, a gyerekek szexuális nevelésének jogát pedig ki fogják csavarni a szülők kezéből.
Nekünk, akik hiszünk a hazában és a családban, a biztonságos gyerekkorban és a nyugodt időskorban, az otthonunk rendjében és biztonságában, küzdenünk kell a számunkra fontos értékekért. 


Ezért április 3-án mindnyájunknak el kell menni!
Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!

 

 

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget