Kezdőlap » Ideiglenes forgalomkorlátozás a kerületben

Ideiglenes forgalomkorlátozás a kerületben

A BRFK közlekedésrendészeti intézkedése alapján ideiglenes forgalomkorlátozást rendelnek el a X. kerületet érintően az alábbiak szerint:

Tilos megállni!

2021. szeptember hó 04. nap 00.00 órától
2021. szeptember hó 13. nap 24.00 óráig:

X. kerület Expo téren, Albertirsai út mindkét oldalán a Kerepesi út és az Albertirsai köz között,

2021. szeptember hó 11. nap 00.00 órától
2021. szeptember hó 12. nap 24.00 óráig:

VI., VII., X. és XIV. kerület Szabolcs utca mindkét oldalán a Dózsa György út és az Aba utca között, Konrád Adenauer út mindkét oldalán, a Zichy Mihály út és a Városligeti körút között, Hermina út páros oldalán, a Borostyán utca és Mimóza utca között, Ajtósi Dürer soron a Cházár András utca és a Zichy Géza utca között, Podmaniczky utca páros oldalán a Rippl Rónai utca és a Munkácsy Mihály utca között, Városligeti fasor szerviz útján a Bajza utca és a Felsőerdősor utca között, Hunyadi tér mindkét oldalán – az Andrássy út felé eső részén – a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, Hunyadi tér mindkét oldalán – a Király utca felé eső részén – a Vörösmarty utca és a Csengery utca között, Bajza utca páratlan oldalán a Kmety György utca és a Lendvay utca között, Munkácsi Mihály utca mindkét oldalán a Kmety György utca és a Lendvay utca között, Rade Károly sétány mindkét oldalán a Vajda Péter utca és Hazlinszky Frigyes sétány között, Soó Rezső sétány mindkét oldalán a Rade Károly utca és a Moesz Gusztáv utca között, Soó Miksa sétány mindkét oldalán a Moesz Gusztáv sétány és a Rapaics Raymond sétány között, Radics Raymund sétányon körben.

Szakaszosan és időszakosan lezárásra kerül:

2021. szeptember hó 04. nap 08.00 órától
2021. szeptember hó 13. nap 08.00 óráig:

V. és X. kerület Expo tér, Apáczai Csere János utca a Wekerle Sándor utca és az Eötvös tér közötti szakaszon.

A tilalmat szükség szerinti MT mobil jelzőtáblával, elszállításra és a tilalom időtartamára utaló kiegészítő táblákkal jelzik.

A lezárást forgalomtechnikai eszközökkel, rendezői gárdával, valamint rendőri erő igénybevételével történik.

A megállási tilalommal érintett útszakaszokról a megállási tilalom hatályba lépését követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság a gépjárműveket elszállíttatja. Érdeklődni a 06 80 180 780 ingyenes, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon lehet az elszállított járművekről. Az ideiglenes közlekedésrendészeti intézkedésről a www.police.hu weboldalon, valamint hivatali időben a 06 1 273 4000/63-248 telefonszámon lehet tájékozódni.

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget