Kezdőlap » Igazi nyárindító eperhab

Igazi nyárindító eperhab

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gyümölcsöket megmossuk, majd kicsumázzuk.
  2. A megtisztított epret botmixerrel pépesítjük, majd az így kapott püréhez hozzákeverjük a gyümölcscukrot.
  3. A tejszínből kemény habot verünk. Ehhez jó tanács, hogy lehetőség szerint ne csak a tejszín, de a használt eszközök (tál, habverő) is hidegek legyenek.
  4. A kemény tejszínhabhoz óvatosan hozzáforgatjuk az eperpürét, ügyelve arra, hogy ne törjük össze a habot.
  5. Az elkészült eperhabot kis tálakba szedjük, majd fél órára hűtőbe tesszük.
  6. Az eperhabot egy-egy egész eperrel és babapiskótával tálaljuk.

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget