Kezdőlap » Ismét a KÖKI-nél takarított partnereivel a BKK

Ismét a KÖKI-nél takarított partnereivel a BKK

play-sharp-fill

A KÖKI-hez visszatérve folytatódott a Budapesti Közlekedési Központ által életre hívott köztisztasági és közrendvédelmi együttműködés. A forgalmas köztereket érintő – mindennapi alapfeladatokon felüli – kezdeményezés célja, hogy a fővárosban közlekedők tisztább környezetben utazzanak és nagyobb biztonságban érezzék magukat.

A BKK elkötelezett amellett, hogy a főváros tulajdonában lévő közszolgáltatókkal, valamint állami és civil szervezetekkel szorosan együttműködve élhetőbbé tegye Budapestet, ezért folyamatosan kezdeményezi a rendszeres takarításon felül egy-egy forgalmas közterület rendezését és ellenőrzését.

Az összehangolt köztisztasági és közrendvédelmi együttműködés helyszíne augusztus 31–én ismét a KÖKI és környezete volt. A X. (Kőbánya) és XIX. kerület (Kispest) határán lévő jelentős közlekedési csomópontnál legutóbb idén áprilisban tartottak nagytakarítást az együttműködő társaságok.

A csütörtökön zajlott megmozdulásról bővebben: https://bkk.hu/hirek/2023/08/ismet-a-koki-nel-takaritott-partnereivel-a-bkk.10755/

Szöveg és fotó, címoldali fotó forrása: bkk.hu

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget