Kezdőlap » Dr. Pap Sándor sajtótájékoztatója

Dr. Pap Sándor sajtótájékoztatója

play-sharp-fill

Dr. Pap Sándor, az alábbi témában tartott sajtótájékoztatót: Minimálbér / Bérminimum / 25 ÉV ALATTIAK SZJA MENTESSÉGE

  • Mi, Kőbányán és Kispesten pontosan tudjuk, hogyha munka van, minden van. És Márki-Zay Péterrel, a baloldal választott vezetőjével ellentétben, mi igen is fontosnak tartjuk, hogy legyen minimálbér, ennek szintje pedig a lehető legmagasabb legyen.
  • Ezért is támogattuk, hogy idén januártól 200 ezer forintra nőjön a minimálbér és 260 ezer forintra a szakmunkás minimálbér. A minimálbér így magasabb, mint a Gyurcsány-féle baloldal által fizetett 2010-es átlagbér.
  • Idén januártól nem kell jövedelemadót fizetniük a 25 év alattiaknak, ezzel havi több tízezer forinttal emelkedik a keresetük. Jó, ha felidézzük, mit üzent a fiataloknak a baloldal vezetője Gyurcsány Ferenc, amikor kormányon volt. Szó szerint azt mondta: „El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni.”
  • Ennek a baloldalnak a szekerét tolja Arató Gergely, az ide küldött jelöltjük is, aki azért küzd, hogy újra hatalomra kerüljenek azok, akik már egyszer tönkretették az országot! Ne hagyjuk ezt nekik, legyünk ott minél többen április harmadikán!
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget