Kezdőlap » „Zöld küllő” díj – 2024

„Zöld küllő” díj – 2024

play-sharp-fill

A Kőbányai Önkormányzat elkötelezett a környezettudatos közlekedési eszközök használatában, a kerékpáros kultúra terjesztésében, a szemléletformálás segítésében. A kerékpározás jelentősen hozzájárul a közlekedés okozta károsanyag-kibocsátás, zajterhelés csökkentéséhez.

Többszörös „Kerékpárosbarát település” cím birtokosaként a Kőbányai Önkormányzat ösztönözni szeretné a kerületben tevékenykedő gazdasági szereplőket is a környezetkímélő közlekedési módok használatára. „ZÖLD KÜLLŐ” címmel és kerékpáros kiegészítőket tartalmazó ajándékcsomaggal díjazzák azon munkáltatókat, akik munkatársaik kerékpárral való közlekedését infrastruktúra fejlesztésekkel, közösségi programokkal és egyéb béren kívüli ösztönzőkkel támogatják.

Az elismerő címre multinacionális vállalatok, nagyvállalatok, kis- és középvállalkozások kategóriákban pályázhatnak a munkáltatók.

A pályázatok benyújtásával kapcsolatban a következő linkre kattintva olvasható bővebb tájékoztatás: https://www.kobanya.hu/zoldkobanya/?module=news&action=show&nid=202332

Forrás: kobanya.hu

Plakát forrása: kobanya.hu

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget