Kezdőlap » Dr. Pap Sándor sajtótájékoztatója

Dr. Pap Sándor sajtótájékoztatója

play-sharp-fill

Dr. Pap Sándor választókerületi elnök sajtótájékoztatója a gyermekvédelemről:

„A szülő joga!
Éles vita zajlik arról, ki döntsön abban, hogyan neveljük a gyermekeinket.

Két kisgyermek édesapjaként azt vallom és következetesen képviselem, hogy egy gyermek szexuális nevelése a szülő feladata és joga. Minden ezzel ellenkező propagandától megvédjük gyermekeinket!
A nemzeti konzultáció egyértelműen megerősítette azt a határozott álláspontot, hogy meg kell fékezni az agresszív szexuális propagandát.
A baloldal támadja a FIDESZ által a gyermekek védelmére hozott törvényt és beküldené az LMBTQ aktivistáikat az oktatási intézményekbe. Már tapasztalható, hogy sok országban ez történik, ahol hatalmon vannak. A magyar baloldal európai parlamenti képviselői – Dobrev Klárával az élen – Brüsszelben is ezt teszi: megszavazza az ilyen tárgyú előterjesztéseket.
Ennek meggátolásaként és a magyar családok, gyermekek érdekeinek képviseleteként kezdeményezte a kormány a gyermekvédelemről szóló népszavazást, így Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el a véleményüket.
Kiskorú gyermekeink szexuális nevelése csak és kizárólag a szülők joga és kötelessége, az ő megkérdezésük nélkül nem engedhető, hogy az óvodai és iskolai oktatás részévé válhasson.

El a kezekkel a gyermekeinktől!”

 

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget