Kezdőlap » Dr. Pap Sándor választókerületi elnök sajtótájékoztatója

Dr. Pap Sándor választókerületi elnök sajtótájékoztatója

play-sharp-fill

Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra.

Sajtótájékoztatót tartott dr. Pap Sándor, Kőbánya és Kispest választókerületi elnöke, ahol beszámolt a kormány legújabb intézkedéseiről és a választókerületben eddig elért eredményekről.Elmondta: ,,Magyarország a Fidesz-KDNP által vezetett kormány döntéseinek értelmében négy fontos területen is előre lép. Ezen döntéseknek köszönhetően a már kézbesített 80 ezer forintos nyugdíjprémium mellett, 2022 februárjában a teljes 13. havi nyugdíjat biztosítja idős honfitársainknak a kormány. 

Másodikként kiemelte, hogy a minimálbér januártól 200 ezer forintra, a bérminimum 260 ezer forintra nő. A minimálbér így magasabb lesz a Gyurcsány-féle baloldal által fizetett 2010-es átlagbérnél. Továbbá családi adó-visszatérítésre is lehetőség lesz, ami közel 2 millió magyar szülőt érint és összesen több mint 600 milliárd forintos támogatást jelent. A magyar gazdasági növekedés mára az egyik leggyorsabb Európában, ez lehetővé teszi, hogy a kormány visszafizesse a befizetett szja-t, visszaépítse a 13. havi nyugdíjat és a 25 év alatti fiataloknak SZJA mentességet adjon, ami több tízezer forintos többletet jelent majd keresetükben.

Pap Sándor beszélt a választókerületben elért legfrissebb eredményekről és a folyamatban lévő fejlesztésekről is. Ilyen a Kispesti Egészségügyi Intézet is, amely a kormányzati támogatásnak köszönhetően több mint 1 milliárd forintból újulhat meg vagy a Tengerszem és az Újhegyi rendelő, ami 500-500 millió forintos támogatást kapott. Elkészült a Bajcsy Szakrendelő, melynek teljes berendezését is kormányzati támogatás fedezi. Kőbánya az Opera Eiffel Műhelyházzal és a Közlekedési Múzeummal presztízs értékű beruházásokat kapott a kormánytól, ezekkel tovább emelve otthonunk értékeit.

Dr. Pap Sándor elmondta ,,Van mit veszítenünk, mert ha a baloldal újra hatalomra kerül, mindent lerombolnak és tönkretesznek majd Kőbányán és Kispesten is! Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra! Rombolás helyett továbbra is a fejlődés útján!”

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget