Kezdőlap » Hild-díjban részesült Kőbánya

Hild-díjban részesült Kőbánya

play-sharp-fill

“A mai napon a 37. alkalommal adományozott települési Hild János-díjat vehettem át a Kőbányai Önkormányzat képviseletében” – közölte pénteken D. Kovács Róbert polgármester közösségi oldalán.

A Magyar Urbanisztikai Társaság (MUT) 1968 óta Hild János-díjjal ismeri el a településfejlesztésben, illetve a településrendezésben kiemelkedő eredményt elérő települések, illetve személyek munkáját.

A polgármester kifejtette, az önkormányzat az elmúlt 10 évben a településfejlesztésben, illetve a településrendezésben kiemelkedő munkát végzett. “Célunk, hogy szolgáltató önkormányzatként még fejlettebbé és otthonosabbá tegyük Kőbányát az itt élők és dolgozók számára. Ennek érdekében a településfejlesztési célokat módszeresen, a fejlesztési tervekben meghatározott programok és akcióterületi tervek alapján valósítjuk meg. Ennek eredményeként vívtuk ki ezt a rangos elismerést” – írta.

D. Kovács Róbert megköszönte azok munkáját, együttműködését, akik hozzájárultak ahhoz, hogy Kőbánya méltó lehessen a Hild János-díjra.


Forrás: D. Kovács Róbert polgármester Facebook oldala

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget