Kezdőlap » Innovációs élményközpontot nyitott a Bosch Rexroth Kőbányán

Innovációs élményközpontot nyitott a Bosch Rexroth Kőbányán

Átadták Kőbányán a világon a második CU.BE (CUstomer BEnefits) innovációs élményközpontot, ahol a hajtás- és vezérléstechnika vezető nemzetközi szállítója, a Bosch Rexroth az ipari digitalizáció legújabb eszközeinek segítségével mutatja meg, mire képes a modern gyártástechnológia.

Miniatűr ipar 4.0-s gyártósor, okos szerelőállomások, együttműködő robotok, digitális iker, hálózatba kapcsolt hidraulika és energiahatékony megoldások segítik a látogatókat, hogy az interaktív térben elmélyüljenek a negyedik ipari forradalom vívmányaiban.

Az élményközpont közös gondolkozásra is ösztönöz, hogy a Bosch Rexroth, ipari partnerei és az egyetemi, akadémiai szféra együtt fejlesszék tovább azokat a megoldásokat, amelyek még hatékonyabbá és fenntarthatóbbá teszik a termelést. Emellett edukációs céllal minden technológia iránt érdeklődő diákot, valamint szervezeteket is várnak a CU.BE-ba.

A CU.BE-ban olyan mindennapi eszközök modern technológiai háttere is látható, mint az országút mellett füvet nyíró gépi kasza, amely körbevágja az útjelző oszlopokat, amit a Bosch Rexroth a partnercégével együttműködésben hozott létre, valamint egy csúcsminőségű karos kávéfőző, amely finomvezérelhető hidraulikus munkahengerének köszönhetően tökéletes nyomást biztosít a legfinomabb kávé elkészítéséhez.

Az eseményen a Kőbányai Önkormányzatot D. Kovács Róbert Antal polgármester és Somlyódy Csaba alpolgármester képviselte.

További információ: https://www.boschrexroth.com/hu/hu/cu-be-budapest/

Forrás és fotók: Bosch Rexroth sajtóközlemény/PressInform

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget