Kezdőlap » Programajánló: Margitszigeti sörnapok 2021

Programajánló: Margitszigeti sörnapok 2021

play-sharp-fill

A Margitszigeti sörnapok hétvégénk üzenete nem csak a sörkedvelőknek szól, mivel különböző helyszíneink, szinte az összes magyarországi sörgyártó termékeit forgalmazza. Így lehetőségük nyílik, az összes a nevesebb sörfajtát megkóstolni egy kicsit kocsmatúra jelleggel, és mindezt 200 méteren belül. A hétvége egyben 2021-as nyári időszak zárása is lenne, ezért a söröket legfőképpen az alap ízek tekintetében, nagyon kedvező áron kínáljuk Önöknek, 0,5l-es és 1l-es kiszerelésben.

A csapolt sörkínálat mellett, hazai és nemzetközi kézműves söröket is felsorakoztatunk például a fesztivál védnökét a Paulaner Fest Beer-t, továbbá Cseh Primátor söröket, az ÚJ hazai kisüzemi CECE Hazy söröket, valamint a Horizont kézműves sört, de itt lesz a kedvelt Beer Taylor is.

A Margitsziget adta lehetőségek miatt, akár elviteles „természetben kiülős” lehetőség is adott.

Ízelítő a sör árakból:

  •  Paulaner Fest Beer 990 FT / 0,5l 1890 FT 1 liter
  •  Paulaner Weizen Beer 790FT /0,5L
  •  Paulaner Lager Beer 790 FT / 0,5l

A helyszínek asztalszerviz szolgáltatással és önkiszolgáló jelleggel is működnek. Bőséges kínálataink nemzetközi, hagyományos (lángos , palacsinta, gofri, sült kolbász) továbbá streetfood jellegű, és sörkorcsolya ételekkel várja majd az ide látogatókat. További szolgáltatásként bemutatkozik a Wonder Garden Kertmozi Magyarország egyetlen Full HD –s led MOZIJA.

A családos vendégeinket gyerekjátszóval, ugráló várral várjuk. Egésznap jó zenével és egyéb meglepetésekkel fogadjuk a látogatóinkat.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget