Kezdőlap » Richter Egészségváros Kőbányán, a Halom közben

Richter Egészségváros Kőbányán, a Halom közben

play-sharp-fill

Szeptember 30-án, szombaton a kőbányai Halom közben kerül megrendezésre a Richter Egészségváros. Az egészségtudatosságot és betegségmegelőzést népszerűsítő rendezvénysorozat lehetőséget biztosít arra, hogy ingyen, előzetes időpont egyeztetése nélkül vegyenek részt a helyi lakosok egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon.

A részvétellel ugyanakkor nemcsak a saját egészségükért tehetnek az eseményre látogatók, de a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetet is támogathatják. Hiszen minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért 500 forint értékű adományponttal bővül a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadomány. A lakosság aktivitásán múlik, hogy sikerül-e elérni a nap végén a kitűzött adománycélt: egy ultrahang készülék beszerzését.

A kőbányai Richter Egészségváros programon a szervezők több mint 30 sátorban ingyenes szűrésekkel, egészségügyi tanácsadásokkal, ismeretterjesztő előadásokkal, fitnesz- és családi programokkal várják a fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt.

Bővebben: https://www.kobanya.hu/?module=news&action=show&nid=201228

Részletes programtábla az alábbi plakáton.

Szöveg forrása: Richter Egészségváros – sajtóközlemény

Plakát forrása: kobanya.hu

Címoldali fotó forrása: Egészségváros Facebook

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget