Kezdőlap » 36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország egyik legnépszerűbb szabadidősport-eseménye.
2019-ben közel 31.000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján, de még 2020-ban koronavírus járvány idején is közel 12.000 főt számlált.
Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába. A szurkolóknak is rendkívül sokszínű programokkal kedveskedünk.
???? OKTÓBER 9. SZOMBAT
A SPAR Budapest Maraton Fesztivált indító szombati nap hagyományosan a családoké, a gyerekeké, illetve azoké, akik a rövidebb távokat választják:
▪️ SPAR Verde 10 km
▪️ Riska Minimaraton 5 km
▪️ SPAR Minimaraton 5+10 km
▪️ SPAR HAZAI.SZERETEM Maratonka 2,3 km
▪️ SPAR enjoy. Gyaloglás 2,3 km
▪️ NESTLÉ Családi Futás 500 m
▪️ FODISZ Esélyegyenlőségi Futam 500 m
▪️ Elnökségi Váltó (4×2 km) – Fuss egy biztonságos jövőért! A magyar V4 elnökség és a szlovén EU elnökség támogatásával.
???? OKTÓBER 10. VASÁRNAP
Vasárnap az egyéni maratonisták mellett párosok és csapatok is teljesítik a 42 kilométeres távot, valamint a maratoni szám előszobájaként számon tartott 30 kilométeres táv mezőnye is együtt fut velük.
▪️ 36. SPAR Budapest Maraton®
▪️ SPAR Budapest Maraton® párban
▪️ Tolle UHT Maratonstaféta
▪️ REGNUM 30 km
Az eseményen az általános futamok mellett számos szakmai különversenyben is próbára teheted magad, jótékonykodhatsz, a felkészítő versenyeken pedig megvetheted a lábad a közösségi futóéletben.
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget