Kezdőlap » Ajándék a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak

Ajándék a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak


Ajándék fiataloknak és időseknek

Idén is bizonyították nagylelkűségüket a polgármesteri hivatal, a Kőrösi Kulturális Központ és a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. munkatársai. A dolgozók egy egész kisteherautónyi ajándékkal kedveskedtek a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által létrehozott Dévai Szent Ferenc Alapítványnak. A szervezet embertelen körülmények között tengődő erdélyi gyermekeknek viseli gondját, mintegy két tucat településen tart fenn bentlakásos otthonokat, amelyekben több mint kétezer gyermek él.

A kőbányai intézmények jótékonykodó munkatársai olyan ajándékokat gyűjtöttek a szűkölködő gyermekeknek, amelyekre igazán nagy szükségük volt. Így a fiataloknak ruhát, könyveket, játékokat csomagoltak az ajándékos dobozokba, sokan pedig pénzt ajánlottak fel, amelyből nagy mennyiségű tisztítószert, tartós élelmiszert vásárolt a kezdeményezést szervező Vagyonkezelő. A karácsonyi meglepetés a gyimesbükki otthonba érkezik meg, s az alapítvány ezt osztja szét az egyes intézmények között.

Ajándékkal kedveskedett a családok és az időskorúak életminőségének javításáért tevékenykedő Szociális Védegylet is. A kőbányai civil szervezet a Szivárvány Idősek Otthona lakóinak készített csomagot: a nyugdíjasok édességet és karácsonyi porcelán tányért kaptak.

Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget
Facebook Pagelike Widget